Grannen på tredje våningen till höger

Eugenia Dalmau  

Det påtagliga lugnet som råder i byggnaden i en elegant stadsdel i Valencia avbryts då en av de boende, Enrique Giner, oväntat hittas död. Samtidigt försvinner ett receptblock för en annan boende, psykiatrikern Ignacio.

Violeta, som bor på tredje våningen, börjar snoka i alla hyresgästernas liv: Änkan som är fast besluten om att uppnå allt hon önskar. Hennes fyrtiofyraåriga ensamstående son. Den attraktiva, ensamma grannen. Kvinnan som helt kontrolleras av sin vrickade make och som är övertygad om att hon kommer att mördas. Det gifta paret med ett idylliskt äktenskap och fyra perfekta avkommor – och den avlidnes fru.

Med hjälp av Ignacio och den smarta portvakten fru Josefa upptäcker Violeta att ingenting i huset är vad det verkar. Snart är hon indragen i ett farligt nät av lögner som får henne att frukta för sitt liv.

”Grannen på tredje våningen till höger” är en roman full av intriger där blandningen av vänskap, förbittring, kärlek och girighet håller läsaren uppmärksam från början till slut.

Eugenia Dalmau är en spansk författare från Valencia. Hon debuterade 2017 med ”El pecado que mató a Carolina Martín”.

Grannen på tredje våningen till höger

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180349253
E-book
E-bok
ISBN 9789180349260

Fakta

Uppläsare
Linn Mildehav  
Översättare
Veronica Ehrlin Vilar
Utgivningsdag
May 9, 2023
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.