Folkets tempel del 1

Kristoffer Lind  

1956 grundar Jim Jones den multietniska kyrkan People’s Temple. Medlemsantalet växer snabbt och 1972 väljer Jones att flytta kyrkan till Sydamerika för att där bygga en självförsörjande gemenskap. I november 1978 vaknar världen till chockerande nyheter: Omkring 900 av sektens medlemmar har begått kollektivt självmord i staden Jonestown inne i Guyanas djungel. Detta är den första delen av två om ökända People’s Temple och Jonestown-massakern.

I SEKTENS MAKT får du komma nära några av världshistoriens mest bisarra och brutala sekter. Serien handlar om UFO-religioner, dödliga giftgasattacker och ockulta ritualer. Alla sekterna har eller hade en karismatisk och fanatisk ledare. Vilka var de här monstren, vad drev dem och hur kunde de hjärntvätta vanliga människor? Serien är skriven av radiovärden och författaren Kristoffer Lind och bygger på journalistisk forskning men innehåller fiktiva inslag i form av scener och dialoger.

Folkets tempel del 1

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180760249
E-book
E-bok
ISBN 9789180760256

Fakta

Genre
Fakta
Uppläsare
Magnus Schmitz  
Översättare
Mattias Bergström
Utgivningsdag
February 24, 2023
Ingår i serie
Sektens makt
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.