Farovatten

Karolina Orrhede  

När Linnea skolkar från skolan hamnar hon mitt i en polisutryckning efter att en kvinna spolats upp på stranden i det fridfulla fiskeläget Råå. Senare samma dag träffar hon på en svårt skadad dykare. Han förbjuder henne att ringa efter ambulans, ingen får veta att han är där. Linnea kan inte bara överge honom, men ju mer hon dras in i hans nät desto mer förstår hon vad han är kapabel till.

Samtidigt har Linneas pappa, poliskommissarie Kamran Ghaemi, fått ett ödesdigert besked och har tankarna på helt annat håll. På byns största företag, GAD, har maktbalansen återigen hamnat i gungning och de gamla vännerna Nina de Coyette och Kaiyo Lindvall har fullt upp med att hantera en misslyckad lansering av en ny bilmodell. De klandrar varandra och den sammanhållning som räddat dem tidigare riskerar att lösas upp. De anar inte att den döda kvinnan lämnat efter sig spår som leder rakt in i GAD:s ledningsgrupp.

Doften av jäst tång sveper sakta över det lilla fiskeläget Råå. De äldre byborna vet att ondskan är på ingång från havet, men de har ingen aning om att den redan är här.

”Farovatten” är andra delen i Råådeckarna, en psykologisk spänningsserie som utspelar sig i näringslivstoppen.

Farovatten

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180003896
E-book
E-bok
ISBN 9789180003902

Fakta

Uppläsare
Fredde Granberg  
Utgivningsdag
July 29, 2022
Ingår i serie
Råådeckarna, del 2
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.