Fanny & Alejandro #enperfektjul

Avanna Larsson  

NU TÄNDAS TUSEN HETA JULELJUS …

Några dagar före jul blir Fanny dumpad av sin pojkvän Peter och på köpet snuvad på drömresan till Maldiverna. Hon tar de semesterpackade väskorna och flyr hem till sina föräldrar. Där är julförberedelserna i full gång. Pappa Lars är som vanligt besatt av årets julskinka, samtidigt som han tampas med sitt ständiga ölsug. Mamma Monica vänder ut och in på sig själv för att försöka fixa en bra jul för alla. Vilket inte är det lättaste när barn, barnbarn, svärdöttrar och svärsöner och helt plötsligt två hamstrar – alla med olika dieter, kostscheman och allergier – ska samsas under samma tak. Hashtags och O helga natt, filterbubblor och fa-la-la-la, frustrerade kvinnor och ovisa män. Mitt i kaoset och hjärtesorgen träffar Fanny Alejandro och tusen heta juleljus tänds.

Fanny & Alejandro #enperfektjul är en modern julsaga, med humor, hjärta och några rejäla nypor lust. Om spänningarna i en familj, där verkligheten inte stämmer överens med vad som visas på nätet. Och insikten hos den äldre generationen att saker och ting nog alltid har förskönats på bild, även innan sociala medier.

Avanna Larsson är utöver författare även verksam som konstnär, illustratör, skribent och fotograf. Hon bor i Tidaholm med sin sambo och deras tre katter samt en och annan dammråtta. Fanny & Alejandro #enperfektjul är hennes andra roman.

Fanny & Alejandro #enperfektjul

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004077
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180006460

Fakta

Genre
Feelgood
Antal sidor
374
Uppläsare
Sofia Berntson  
Utgivningsdag
November 4, 2022
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.