En moders val

Marie Hedegård  

Efter en lång väntan blir Simone äntligen gravid. Men lyckan som hon och maken Alex känner övergår snart i besvikelse och sorg när de upptäcker att fostret kan ha kromosomavvikelser. De två har helt olika syn på problemet och för att tänka klart åker Simone ut till familjens ö i skärgården.

På ön tar hon sig in i sin faster Louises gamla sjöbod, som stått igenbommad i tjugofem år. Louise försvann när Simone var barn och hennes namn har inte fått nämnas sedan dess. Båda tillhör en traditionsbunden Lidingöfamilj där ytan är viktig. Medan Simone försöker reda ut sitt livs tumult hittar hon några av fasterns gamla ägodelar. De får henne att komma närmare sanningen bakom denna gåtfulla kvinna – en kvinna som också kämpade med att få barn.

En moders val är en roman om familjehemligheter, livets nyckfullhet, svåra val och längtan efter barn. Marie Hedegård är även författaren bakom romanerna ”Så nära barfota” och ”Dit vägen bär”.

En moders val

Format

Hard cover
Inbunden
ISBN 9789152725177

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Charlotta Åkerblom  
Utgivningsdag
April 22, 2022
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.