En hjälpande hand

Sara Dalengren  

Vera tycker att livet fungerar alldeles utmärkt, precis som det är. I sin enskilt belägna stuga trivs hon bra i ensamheten och lugnet. Dessutom är hon inte helt ensam. Hon har ju katten Murre, som kommer och går som han vill, och på arbetsplatsen får hon tillräckligt med sällskap av kollegan Wilhelm, som dessutom är tillsammans med Veras systerdotter. Om Vera fick bestämma skulle stugan bredvid hennes, som stått tom sedan de senaste grannarna äntligen flyttade ut, jämnas med marken. Men nu får inte Vera bestämma, och därför blir det som det blir.

In flyttar en höstdag den nyligen frånskilda Medina, med sina två pojkar, och redan den första dagen börjar hon klippa gräset så det bullrar och stör Veras lugn. På jobbet beklagar hon sig för Wilhelm, som trots att hon försökt undvika det gått och blivit en vän till Vera. Han är också den enda som vet att Vera föredrar kvinnor, något som hennes ihärdiga systerdöttrar inte tagit med i beräkningarna då de försöker para ihop Vera med än den ena, än den andra meningslösa gubben.

Wilhelm föreslår att Vera, i stället för att gnälla på sin nya granne, ska ge henne en chans. Motvilligt går Vera med på Wilhelms förslag. En kväll går hon över till sin nya granne med en torr sockerkaka, för det är väl så det brukar gå till? Innan Vera vet ordet av har hon inte bara skaffat sig två nya fotbollskompisar i Medinas söner, utan också en vän i sin nyinflyttade granne.

Eller är det mer än vänskap mellan Medina och Vera?

En hjälpande hand

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180009270
E-book
E-bok
ISBN 9789180009287

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Sofia Berntson  
Utgivningsdag
October 1, 2024
Ingår i serie
Andra chanser, bok 3
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.