En familj i spillror

Michaela Winglycke  

Michaela Winglyckes serie om polisen William Johnson som löser hemska brott i idylliska Vimmerby har vunnit läsarnas hjärtan. Nu är han äntligen tillbaka!

Det är september i Vimmerby och dags för cykelfest, en populär tillställning där festdeltagare cyklar mellan varandras hem för att äta en trerätters middag. William Johnson och hans sambo Josephine hamnar som av en slump på samma varmrätt som Williams lillebror James och poliskollega Emilia. Men i stället för en god middag möts de av ett tyst hus och en död kropp. På det vackert dukade matsalsbordet ligger en man, och han har en kniv i hjärtat.

William, Emilia och deras kollegor på Vimmerbypolisen utreder mordet, och spåren leder dem i olika riktningar. Varför hade den mördade mannen en film med fruktansvärt innehåll i sin mobil? Och var hans frus uppenbara svartsjuka befogad eller inte? Familjehemligheter avslöjas och tragedier uppdagas.

Samtidigt brottas den mördade mannens sjuttonåriga dotter, Nike, med ett eget trauma, mobbning, relationen till Isac och nu även sin pappas död. Nikes före detta skolkurator, Pernilla, kämpar med att komma på fötter efter att hon tvingades avsluta sin anställning på gymnasiet efter en incident som involverade en av eleverna. I samband med mordet börjar någon skicka anonyma sms till Nike, samtidigt som någon bryter sig in hos Pernilla.

Hur hänger allt samman, eller gör det ens det? En sak är i alla fall klar, någon verkar vara ute efter att hämnas.

 

En familj i spillror

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180009461
E-book
E-bok
ISBN 9789180009478
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180009485

Fakta

Uppläsare
Maria Lyckow  
Utgivningsdag
September 12, 2024
Ingår i serie
Vimmerbymorden
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.