Eldflugan

Niclas Albertsson  

Sebastian är fjättrad vid sin rullstol och behöver hjälp med i princip allt. Han lyckades aldrig ta sig från det bortglömda samhället i södra Sverige som folk annars bara kör förbi. Och i det omsorgsfullt inredda hemmet ligger inte en enda sak på fel ställe.

I det slumrande samhället väcks minnen om det förflutna till liv. Vad hände egentligen med barndomsvännen Laura? Hon som var Jehovas vittne. Var hennes död verkligen en olycka? Sebastian tar upp en jakt på sanningen och gräver i det gamla kompisgängets dolda hemligheter, byns märkliga tystnad om Laura och inte minst sin egen förlorade ungdom.

Eldflugan är Niclas Albertssons lysande debut. En gastkramande och skarp kriminalroman som inte lämnar läsaren oberörd. Med denna fristående berättelse tar Niclas Albertsson klivet rakt in i den kretsen av värdiga, svenska spänningsförfattare.

Eldflugan

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180009225
E-book
E-bok
ISBN 9789180009232
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180009249

Fakta

Uppläsare
Björn Bengtsson  
Utgivningsdag
April 29, 2024
Omslagsformgivare
Miroslav Sokcic
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.