Dykaren

Håkan Östlundh  

Gotland upplever en rekordartad värmebölja som dröjer sig kvar långt in i september. Men det är inte den kvava hettan som håller tjugofyraåriga Jenny Lundgren vaken om nätterna, utan de mörka minnena från barndomen. De envist återkommande mardrömmarna tvingar henne att fatta ett drastiskt beslut: att polisanmäla sin egen pappa. För mord.

En vecka senare gör två snorklande småpojkar en makaber upptäckt i ett vattenfyllt kalkbrott. Några meter under ytan flyter liket av en dykare.

Fredrik Broman och hans kollegor på Gotlandspolisen inser snart att de två händelserna har en koppling till varandra. Det blir början på en resa bakåt i tiden. En resa som väcker till liv betydligt mer fasansfulla minnen än de som hållit Jenny vaken om nätterna.

”Dykaren” är andra delen i Håkan Östlundhs serie om Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen.

Dykaren

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180003278

Fakta

Uppläsare
Reine Brynolfsson  
Utgivningsdag
March 24, 2022
Ingår i serie
Fredrik Broman
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.