Dödshelgonet

Mark Dawson  

John Milton har hållit sig undan i ett halvår. Han dyker upp igen i Ciudad Juárez i Mexiko och blir omedelbart indragen i ett brutalt krig mellan två drogsyndikat som styr över gränsområdet. Milton räddar livet på en ung idealistisk journalist som gängen försöker avrätta. Det enda sättet att skydda henne är att smuggla in henne till Texas. Milton måste skydda henne tills de kan göra den farliga resan och samarbetar med de få hederliga poliserna i stan och en prisjägare med grumliga motiv. Men när det visar sig att mannen som är ute efter henne är den legendariska yrkesmördaren Santa Muerte – Heliga Döden – är det lättare sagt än gjort.

”Dödshelgonet” är andra delen i Mark Dawsons bästsäljande serie om John Milton en lönnmördare som utan större framgång gör vad han kan för att lägga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet på sina händer bestämmer han sig för att hjälpa behövande.

Mark Dawson föddes i engelska Lowestoft. Han arbetade som dj glassförsäljare på fabrik och som klubbpromotor innan han utbildade sig till advokat. I tio års tid jobbade han sedan med att först jaga internationella penningtvättare och sedan med att hjälpa celebriteter stämma tidningar för förtal. Idag lever Dawson i Wiltshire med sin fru och sina två barn.

Dödshelgonet

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9788702376289
E-book
E-bok
ISBN 9788702376296

Fakta

Uppläsare
Lars Winclair  
Översättare
Lina Johansson
Utgivningsdag
February 23, 2023
Ingår i serie
John Milton
Omslagsformgivare
Leo Froés
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.