Döden i Thunder Bay

Douglas Skelton  

När reportern Rebecca Connolly får höra talas om Roddie Drummonds återkomst till ön Stoirm anar hon en story. Femton år tidigare misstänktes Roddie ha mördat sin älskade, Mhairi. Bevisen räckte inte för fällande dom, och Roddie försvann. Bara hans syster visste vart. När hans mamma nu ska begravas är han tillbaka – med en explosion av hat, bitterhet och våld som följd.

Rebecca trotsar redaktionschefens önskemål och slår sig samman med fotografen Chazz Wymark för att gräva i hemligheterna kring Mhairis död och hennes mystiska sista ord om Thunder Bay, den avskilda plats på öns västkust där de dödas själar, enligt lokal sägen, sätter segel mot livet på andra sidan. När ett nytt mord äger rum och det svåra vädret som ger ön dess namn slår till, får Rebecca chansen att avslöja sanningen om vad som egentligen hände den där kvällen för ett och ett halvt decennium sedan.

Döden i Thunder Bay är första boken om Rebecca Connolly. Den nominerades till McIlvanny-priset för bästa skotska deckare.

Döden i Thunder Bay

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006767
E-book
E-bok
ISBN 9789180006774

Fakta

Uppläsare
Charlotta Jonsson  
Utgivningsdag
September 29, 2023
Ingår i serie
Rebecca Connolly
Omslagsformgivare
Anders Timrén
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.