Det tredje ögat

Cecilie Östby  

Efter mammans död bröt Esther kontakten med sin far, den berömde psykologen Filip Morgan. Men när hon får ett samtal om att han hittats död på vardagsrumsgolvet i ett förmodat självmord kastas hon in i familjelivet hon lämnat bakom sig.

Ju längre tiden går desto fler frågor uppfyller henne. Hur står det egentligen till med forskningsprojektet om sorg som Filip fått tiotals miljoner i anslag för att bedriva? Varför har deltagarna i terapigruppen egna nycklar till Esthers barndomshem? Och vem är egentligen den mystiska Diana, som tycks ha varit nära Esthers far och dessutom är övertygad om sin förmåga att kunna tala med de döda?

Det tredje ögat är en oförutsägbar psykologisk spänningsroman som gräver i människans gåtfulla psyke och utforskar platsen där verkligheten möter det övernaturliga

Det tredje ögat

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007894
E-book
E-bok
ISBN 9789180007900
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180007917

Fakta

Antal sidor
298
Uppläsare
Julia Dufvenius  
Utgivningsdag
November 28, 2023
Ingår i serie
Morgan & Weiss
Omslagsformgivare
Miroslav Sokcic
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.