Det franska slottet

Jennifer Bohnet  

Varje slut är också en början på något nytt.

När Pixie Sampsons man tragiskt dör ärver hon det vackra Chateau Quiltu i Bretagne i norra Frankrike. Hjärtekrossad och med sin äventyrliga mamma Gwen i släptåg reser Pixie till Frankrike för att lägga ut slottet på marknaden. Oväntat nog bor det människor på slottet: Justine Martin och hennes fyraårige son Ferdie. Snart dras både Pixie och Justine in i ett mysterium med rötter i det förgångna. Vem är Justine? Varför bor hon på slottet, och hur kände hon Pixies man? Under sommarmånaderna fylls slottet av människor och skratt samtidigt som gamla sår slits upp – men när såren börjat läka kan något annat ta deras plats.

“Det franska slottet” är en upplyftande berättelse om familj, kärlek och andra chanser.

Engelskfödda Jennifer Bohnet är författare till flera hyllade feelgoodromaner. För tjugo år sedan cyklade hon och hennes man till södra Frankrike och förälskade sig i landet. De blev kvar och har bott där sedan dess.

Det franska slottet

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006002
E-book
E-bok
ISBN 9789180006019

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Charlotta Jonsson  
Översättare
Sandra Gustafsson
Utgivningsdag
July 31, 2023
Ingår i serie
Den franska lyckan
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.