Den stumma sorgen

Pia Kask   Yin Ling  

Ett par hittas brutalt knivmördade i ett ensligt beläget hus ute på Ekenäs strax söder om Kalmar och det står genast klart att både mannen och kvinnan varit döda i flera dagar. Gruppen av utredare leds av Andreas Persson och alla förbryllas över motivet, då paret som tidigare drev ett familjehem inte verkar ha haft vare sig fiender eller vänner. Är det ett vansinnesdåd? Ett inbrott som gått överstyr?

Med sin vän psykologen Katarina Dahl försöker Andreas tillsammans med gruppen kartlägga parets liv innan mordet, men samarbetet mellan dem blir alltmer ansträngt på grund av en tidigare konflikt gällande ett kallt fall som aldrig klarats upp. Under utredningen av dubbelmordet på Ekenäs avslöjas så småningom begravda hemligheter, gamla strider och ett fall med en försvunnen flicka som rymde från familjehemmet för tio år sedan. Ju längre in i mordutredningen man kommer, desto tydligare pekar allt dessutom på att mördarens nästa mål kan vara någon i gruppen …

Den stumma sorgen

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007344
E-book
E-bok
ISBN 9789180007351
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180007382

Fakta

Uppläsare
Fredde Granberg  
Utgivningsdag
August 15, 2024
Ingår i serie
Kalmardåden
Omslagsformgivare
Anders Timrén
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.