Den som mördar sniglar

Karolina Orrhede  

Olga har vigt sitt liv åt att hitta en metod för att befria Sveriges trädgårdar från mördarsniglar. Hon är nästan klar med den långdragna doktorsavhandlingen, men när hon får en trädgårdsväxt i present av sin handledare Anna förändras allt. Redan samma natt förvånar Olga sig själv genom att säga att hon vill skiljas. Strax därefter bränner hon ner sin snigelodling, hela sin forskning.

Ingen förstår varför hon gör det, allra minst hon själv. För att lösa gåtan behöver Olga ifrågasätta sina livssanningar. Hur väl känner hon egentligen sin man, eller sin bästa vän Agata? Stämmer det verkligen att parets gemensamma företag Miolga, ett medicinskt innovationsbolag baserat på Olgas forskning, inte är värt en krona? Och ska hon någonsin våga möta sin far igen?

”Den som mördar sniglar” är en spännande och klaustrofobisk roman om fasader som spricker, hemligheter som uppdagas och om att bevittna hur det man tidigare tog för givet i själva verket var en lögn.

Den som mördar sniglar

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180003650
E-book
E-bok
ISBN 9789180003667

Fakta

Uppläsare
Viktoria Flodström  
Utgivningsdag
September 16, 2022
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.