De sista orden

Ewa Klingberg   Hanna Åhman  

Avslutningen i nian, som ska bli nyckeln till friheten, blir istället den värsta dagen i Lussans liv när hennes bror omkommer i en olycka hemma på herrgården. Många år senare återvänder hon till föräldrahemmet med sin sambo Rickard. Åren har gått och mycket har förändrats. För Lussan blir besöket som att komma till en annan tid och till ett annat liv. Här finns barndomens tillflyktsorter: stallet och de omgivande hagarna, och glasskiosken som hon en gång sommarjobbade i. Här finns jaktmarkerna och hennes gevär. Lerduveskyttet. Naturen.

Händelserna från barndomen gör sig påminda men det är inte alla som är lika benägna att nysta i det förgångna och Lussans sambo vill inget hellre än att återgå till vardagen i stan. Men något håller Lussan kvar och när klasskompisar från förr och ett brev hon trott hon lagt i glömska dyker upp, vet hon plötsligt inte längre vad hon vill. Eller vem hon är.

De sista orden

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005609
E-book
E-bok
ISBN 9789180005616

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Sofia Berntson  
Utgivningsdag
September 11, 2023
Ingår i serie
Herrgården vid sundet
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.