Dalens djup

Hannah A Helseth  

En till synes olöslig mordgåta mot bakgrund av ett hisnande norskt landskap.

Poliskommissarie Asbjörn Kilde sitter på sitt svala kontor i Elverum. Utanför fönstret breder Østerdalens storslagna landskap ut sig. Bergen är massiva och älven rör sig långsamt. Asbjörns dotter Olava har nyligen flyttat till byn för att börja om sitt liv och förhållandet dem emellan är komplicerat. Det förflutna tyngs av skuld och skam och Olava ger sig i lag med fel slags människor.

Efter en ovanligt lugn sommar sker ett mord på en ensling utan fiender. Ingen i den lilla byn lämnas oberörd och Asbjörn behöver få fatt i mördaren innan det är för sent.

Dalens djup är Hannah A. Helseths träffande debutroman. Från sin bostad i Värmland tar hon med sig läsaren till ett Norge man inte vill återvända från. Med Hannah A. Helseth presenterar WAPI en ny klar stjärna på deckarhimlen.

Dalens djup

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180008242
E-book
E-bok
ISBN 9789180008259
Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180008266

Fakta

Uppläsare
Charlotta Jonsson  
Utgivningsdag
March 21, 2024
Ingår i serie
Fallen i Østerdalen
Omslagsformgivare
Niclas Lindblad
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.