Chauffören

Mark Dawson  

John har börjat tro på en framtid för sig själv. Han kör taxi på San Franciscos gator. Han lever ett anonymt och solitärt liv. Att leva osynligt har blivit en bekväm vana. Han vill inte bli hittad. Men när en ung kvinna han kört till en fest försvinner, blir Milton orolig. Desto mer så när två lik hittas och polisen börjar se honom som en misstänkt i fallet. Milton är på flykt från den brittiska underrättelsetjänsten, och en man i hans utsatta position behöver sådan uppmärksamhet lika mycket som han behöver ett hål i pannan. När otrevliga hemligheter börjar läcka, och alltfler kroppar hittas, så är en sak säker. Milton är kanske helt rätt kille på helt fel ställe vid fel tidspunkt. Chauffören är en spänningsfylld, nagelbitande thriller med Mark Dawsons oemotståndliga hjälte, den före detta yrkesmördarens i kronans tjänst, John Milton.

”Chauffören” är tredje delen i Mark Dawsons bästsäljande serie om John Milton, en lönnmördare som utan större framgång gör vad han kan för att lägga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet på sina händer bestämmer han sig för att hjälpa behövande.

Mark Dawson föddes i engelska Lowestoft. Han arbetade som dj, glassförsäljare, på fabrik och som klubbpromotor innan han utbildade sig till advokat. I tio års tid jobbade han sedan med att först jaga internationella penningtvättare och sedan med att hjälpa celebriteter stämma tidningar för förtal. Idag lever Dawson i Wiltshire med sin fru och sina två barn.

Chauffören

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007856
E-book
E-bok
ISBN 9789180007863

Fakta

Uppläsare
Lars Winclair  
Översättare
Lina Johansson
Utgivningsdag
June 22, 2023
Ingår i serie
John Milton
Omslagsformgivare
Leo Froés
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.