Byggnadsvård och polkagrisar

Thérese Johansson  

Efter en uppslitande separation söker sig Emelie till Gränna, den lilla staden med sina mysiga polkagrisbutiker. Här hoppas hon finna ro och återuppleva barndomsminnen. Under en promenad får Emelie syn på ett 1800-talshus med renoveringsbehov. Huset är till salu och trots att hon inte ens kan slå i en spik rakt köper hon det. Hon anmäler sig raskt till en kurs i byggnadsvård och sätter igång med renoveringen.

Men snart börjar det hända oförklarliga saker i Emelies nya hem. Vem är egentligen den gamla damen med vit kattunge som dyker upp och försvinner lika fort? Och ligger det någon sanning i grannen Görans prat om en gammal skatt som den förre ägaren lämnat kvar? Instucket bakom kakelugnen hittar Emelie ett svartvitt bröllopsfoto, och paret känns märkligt bekant …

I takt med att Emelie vårdar huset läker hennes hjärta. Och det blir allt svårare för henne att hålla fast vid sitt löfte om att inte släppa in kärleken på nytt.

”Byggnadsvård och polkagrisar” är en feelgoodroman med humor, spänning och kärlek. Det är första fristående delen Grännaserien.

Byggnadsvård och polkagrisar

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005784
E-book
E-bok
ISBN 9789180005791
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180006538

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Charlotta Åkerblom  
Utgivningsdag
October 24, 2022
Ingår i serie
Grännaserien, del 1
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.