Brottstycke

Maria Richardsson  

Hannah bor i västgötska Kinna och drömmer om att bli journalist. Hon anmäler sig till en skrivarkurs där hon träffar den karismatiske psykologen Jack. Med på kursen finns också Leif, en pensionerad polis vars fru hoppas på att han ska slå igenom som deckarförfattare.

När en kvinna hittas död i sitt hem i Sätila inser de tre kurskamraterna att mordet har likheter med ett ouppklarat mordfall i Skene som skedde två år tidigare. En av Jacks noveller utgår från just det fallet. Men var ligger kopplingen mellan offren, och varför är Jack så fixerad vid det första mordet?

Hannah föreslår att de tre startar en crimepodd tillsammans för att med gemensamma krafter fortsätta nysta i fallen. Med deras olika styrkor visar det sig möjligt att komma riktigt nära den obehagliga sanningen men det blir snart tydligt att de har tagit sig vatten över huvudet.

Maria Richardsson, född 1971, är utöver sitt författarskap även verksam som skrivcoach och lektör. Brottstycke är hennes sjunde roman.

Brottstycke

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006897
E-book
E-bok
ISBN 9789180006903
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180006910

Fakta

Uppläsare
Sofia Berntson  
Utgivningsdag
May 2, 2024
Ingår i serie
Brottstycke Mark
Omslagsformgivare
Anders Timrén
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.