Broarna i Madison County

Robert James Waller  

Francesca Johnson lever ett lugnt liv på en farm i Madison County tillsammans med sin familj. Känslorna för maken är inte lika starka som en gång i tiden och i hemlighet drömmer hon om en annan tillvaro, långt bort från rutinerna och tristessen på gården. En het augustidag när hon är ensam hemma kör en gammal dammig skåpbil upp framför huset och ut stiger fotografen Robert Kincaid. Han frågar om vägen till de berömda övertäckta broarna som ska finnas i närheten och Francesca erbjuder sig att hjälpa honom. Det dröjer inte länge förrän en intensiv och bitterljuv kärlekshistoria tar sin början. En historia som för alltid kommer att påverka deras liv.

”Broarna i Madison County” är en av vår tids mest lästa och uppskattade kärleksromaner. Berättelsen om hemmafrun Francesca och den karismatiske fotografen Robert har fångat läsare över hela världen och även blivit en av 1990-talets största biosuccéer.

Broarna i Madison County

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006637
E-book
E-bok
ISBN 9789180006644

Fakta

Genre
Romantik
Uppläsare
Kerstin Andersson  
Översättare
Karin Benecke
Utgivningsdag
February 3, 2023
Omslagsformgivare
Emma Graves
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.