Blek måne

Rebecca Romero  

Felicia har byggt upp det perfekta livet i en av Stockholms kranskommuner. Hon är lärare på en gymnasieskola, sitter i kommunfullmäktige för Moderaterna. Privatekonomin är god och hon är lyckligt gift med Magnus … eller det är vad hon visar utåt i alla fall. Nuförtiden är hon är en respekterad medborgare, med läget under kontroll.

Men så knackar det på dörren en natt och Felicia får en oväntad gäst som ställer hela Felicias tillvaro på ända. Ett mord begås och i ett ögonblick hinner det förflutna och allt det Felicia kämpat så hårt för att dölja ikapp henne. Snart kastas hon in i ett desperat sökande på vad som lett fram till kaoset hon nu befinner sig i.

Blek måne är en tät, psykologisk thriller som inte väjer för mänsklig svärta eller de skeva mekanismer samhällets skuggsidor frammanar. En spänningsdebut som inte släpper taget om sin läsare.

Blek måne

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180008303
E-book
E-bok
ISBN 9789180008310
Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180008327

Fakta

Uppläsare
Charlotta Jonsson  
Utgivningsdag
June 18, 2024
Omslagsformgivare
Jonas Lindén
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.