Benhögen

Kjell E Genberg   Ulf Broberg  

När Gunilla Björling anmäler 17-åriga dottern Johanna försvunnen blir det ett ärende för Kenneth Klintman och Lisa Norén vid Uppsalapolisens krimjour. De upptäcker kopplingar som gör att de tar kontakt med kollegorna på narkotikapolisen och får klart för sig att man tror att ett nytt kriminellt nätverk har etablerat sig i staden.

Samtidigt pågår utgrävningar av mycket gamla gravar i Gamla Uppsala, och där hittar man skelettdelar från en nyligen död människa. Finns det ett samband med narkotikahandeln?

Benhögen är den fjärde delen i serien om de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg. Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare och skriver i olika genrer, främst kriminallitteratur.

Benhögen

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180008433
E-book
E-bok
ISBN 9789180008440

Fakta

Utgivningsdag
January 5, 2024
Ingår i serie
Förvillande lik bok 4
Omslagsformgivare
Leo Froes
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.