Bara vi vet sanningen

Christina List  

När ett misshandlat barn hittas strax utanför Silkeborg börjar tre personer, oberoende av varandra, att söka efter förklaringar: Polisen Michael vars hund hittade barnet, journalisten Kevin som jagar en bra historia, och den psykiskt sjuka Sara som är dotter till en mördare.

Samtidigt har Dödsängeln, en. mördare som är ökänd för att ha huggit änglavingar ur sina offer, äntligen fångats in. Alla andas ut. Men något stämmer inte. En ny kropp dyker upp – och skräcken sätter klorna i de tre som letar. Det finns fortfarande en mördare där ute, och mördaren har siktet inställt på dem.

En nagelbitande spännande kriminalhistoria, där det förflutna kastar långa skuggor och där ingen går fri.

Debutanten Christina List är psykoterapeut och har genom sitt arbete fått en stor inblick i det mänskliga psyket. Den kunskapen i kombination med förmågan att sätta ihop en fängslande berättelse gör henne till en skicklig kriminalförfattare.

Bara vi vet sanningen

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180009638
E-book
E-bok
ISBN 9789180009645

Fakta

Uppläsare
Kristofer Kamiyasu  
Översättare
Cecilia Bergman
Utgivningsdag
June 5, 2024
Omslagsformgivare
Miroslav Sokcic
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.