Antikviteter och kärlekskarameller

Thérese Johansson  

Karin älskar doften av nysågat trä. Äntligen ska hon få genomföra sin livsdröm: att på egen hand tillverka möbler, driva verkstaden och butiken där hon säljer antikviteter, omgjorda möbler och saker hon tillverkat själv. Hennes läromästare, Andersson, har gått i pension för länge sen och nu är det hon som ska få alltihop att gå runt. Målet är att kunna köpa den gamla snickerifabriken, som ligger tvärs över gården från hennes hus och driva den som Andersson en gång gjorde. Men det finns många som vill sätta käppar i hjulet för henne och när dessutom hennes ex Billy dyker upp blir allting mer komplicerat än hon någonsin kunnat förutse.

Drömmen om att axla Anderssons roll som Grännas bästa möbelsnickare vittrar sakta sönder som murket trä. Hur ska hon kunna konkurrera med den stora billiga möbeljätten? Och är det egentligen det hon vill?

Antikviteter och kärlekskarameller

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006699
E-book
E-bok
ISBN 9789180006705
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180006712

Fakta

Genre
Feelgood
Utgivningsdag
August 23, 2023
Ingår i serie
Grännaserien
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.