Djävulstricken

Robin Tell  

Är Harmony Lizzy hjärnan bakom Djävulsfallet?  

Den första snön har fallit över Fredshamn när Kent Zander hittas bestialiskt mördad i sitt hem. Ett enda föremål saknas i Zanders påkostade antikvitetssamling: en billig bordslampa med en bild av Djävulen på foten. Gärningsmännen verkar ha gått upp i rök och när försommaren kommer står utredningen fortfarande stilla. Liam Midas, Fredshamns mest hårdkokta polis, tar upp trådarna till mordgåtan som fått namnet Djävulsfallet.

På kvinnoanstalten i Fredshamn sitter den mystiska och mytomspunna Harmony Lizzy inlåst. Vet hon något om mordet på Zander? Liam Midas dras in i en snårig utredning där det snart blir omöjligt att avgöra vad som är  verklighet och vad som är bländverk.

Djävulstricken är första delen i Robin Tells Midas-serie. En listig och rafflande deckare, som lockar in läsaren i sin rökiga atmosfär för att inte släppa taget.

”En välskriven och lovande deckardebut som gör att man gärna vill läsa fler böcker av Robin Tell.” /BTJ

Djävulstricken

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180008280
E-book
E-bok
ISBN 9789180008297
Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180009263

Fakta

Antal sidor
308
Uppläsare
Björn Bengtsson  
Utgivningsdag
January 4, 2024
Ingår i serie
Midas-serien
Omslagsformgivare
Jonas Lindén
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.