Allt som är rätt och rent

Michaela Winglycke  

Det är julafton i Vimmerby och tre familjer firar helgen tillsammans. Utåt sett verkar de ha allt: kärlek, vänskap, vackra hem och mycket pengar. Men under ytan döljer sig en mängd hemligheter. Sent på natten hittas en av männen brutalt mördad och än en gång får polisinspektör William Johnson leda en mordutredning. Spåren leder honom och hans kollegor till ett religiöst samfund som den döde tillhörde under sin uppväxt. Samtidigt kämpar Williams sambo Josephine med problem i sin egen familj. Och som om inte det räckte fortsätter hans lillebror James att ställa till problem. I takt med att snön faller tätnar mystiken, och frågetecknen blir bara fler och fler.

Michaela Winglycke har en kandidatexamen i socialpsykologi och en juristexamen. Hon bor i Stockholm, men är uppvuxen strax utanför Vimmerby och tillbringar ofta somrarna i trakterna där hennes böcker om William Johnson utspelar sig.

Allt som är rätt och rent

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789178299980
E-book
E-bok
ISBN 9789178299997
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180005371

Fakta

Uppläsare
Maria Lyckow  
Utgivningsdag
October 26, 2020
Ingår i serie
Vimmerbymorden
Omslagsformgivare
Emma Graves
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.