Allt är inte guld

Linda H Staaf  

Hon kan inte komma ihåg när de sist hade så här mycket snö. De små iskristallerna hon andas in är en obekväm kontrast till den svettiga t-shirten mot ryggen. Det första hon ser är hunden, den ligger i en pistad del av slalombacken och snön har färgats röd av blodet som runnit från den avskurna strupen.

Det är inte långt att gå, kanske bara några hundra meter, men hon får pausa flera gånger och ögonen söker sig till den vackraste utsikten hon vet. Hon aktar sig för att förstöra några spår när en kollega lyfter på avspärrningen. – Men herregud ser du vem det är! Ja, det ser hon, det är den gamla polismästaren som ligger på sidan i snön med en yxa i bakhuvudet.

Polisinspektör Marita Lander skulle nog helst dricka varm choklad hemma i soffan med katten Jamar. Men när två mord och ett försvinnande inträffar i Åre-trakten på kort tid och Jämtlandspolisen är underbemannad får hon kämpa mot klockan och chefer som hellre pratar med media än sina kollegor.

Bakom fasaden till Åres gourmetrestauranger och brölande barer gömmer sig en verklighet av droghandel och kriminalitet som får efterverkningar i Stockholms undre värld. Det är inte Ramis avsikt hamna i onåd hos Hajen men plötsligt har han en skuld som måste betalas tillbaka och den tar honom till en iskall värld av snö, svek och hämnd, där han måste riskera allt för att överleva.

Allt är inte guld är Linda H. Staafs andra bok i serien om Jämtlandspolisen.

Allt är inte guld

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180003940
E-book
E-bok
ISBN 9789180003940
Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180005333
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180008341

Fakta

Antal sidor
417
Uppläsare
Katarina Ewerlöf  
Utgivningsdag
November 9, 2023
Ingår i serie
Jämtlandspolisen
Omslagsformgivare
Jonas Lindén
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.