Aldrig någonsin

Willow Rose  

Den före detta FBI-agenten Eva Rae Thomas återvänder i Willow Roses senaste nagelbitare. Eva Rae, specialist på gärningsmannaprofilering, är nu på rymmen. På jakt efter sin kidnappade dotter har hon den gångna månaden gjort saker hon aldrig tidigare trott sig vara kapabel till. Hon har riskerat allt – sin karriär, sin nyfunna kärlek, sin frihet – i jakten på mannen som kallas Iron Fist och spåret har lett henne till Miami.

Samtidigt är Miami under attack. En fridfull måndagsmorgon utsätts hundratals passagerare på tunnelbanan för en dödlig nervgas. När Eva Rae Thomas får se sin dotter på en övervakningsfilm från attacken inser hon att det inte är någon slump. Men när hon väl har listat ut den skrämmande sanningen om hur allt hänger ihop kan det redan vara för sent.

Aldrig någonsin är den fjärde boken om Eva Rae Thomas och kan läsas fristående.

Aldrig någonsin

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006989
E-book
E-bok
ISBN 9789180006996

Fakta

Översättare
Cato Vandrare
Utgivningsdag
September 15, 2023
Ingår i serie
Eva Rae Thomas
Omslagsformgivare
Marcin Slocinski
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.