Aktivisterna i Kroklyckan

Niclas Hallgren  

Uppsagd från sitt jobb på bensinmacken är Lasse Bengtsson dömd till ett liv framför motorsporten på teve. Men Lasses fru Eva börjar tröttna på att se sin man långsamt dra med sig deras gemensamma vardag ner i avgrunden. Eva bestämmer sig för att ge allt en sista chans och bjuder in Lasse till en myskväll, hittar en klimatdokumentär som verkar spännande och innan hon vet ordet av har hon satt eld i baken på honom.

Lasse bestämmer sig för att rädda planeten, men blir utmanad av bostadsrättsföreningens äregiriga och pedantiska ordförande, den pensionerade studierektorn Olsson. Mitt i sin goda gärning tvingas Lasse dessutom brottas med en fru som vill förverkliga sig själv och en granne som är besatt av att kväva varje tillstymmelse till klimatarbete.

Under några omvälvande sommarveckor, i ett idylliskt bostadsområde någonstans i Sverige, ställs snart allt på sin spets.

“Aktivisterna i Kroklyckan” är en hejdlöst rolig historia om en mans besatthet av att rädda planeten, och om de som gör allt för att stoppa honom. En bok för alla som gillar Fredrik Backman.

Aktivisterna i Kroklyckan

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006613
E-book
E-bok
ISBN 9789180006620

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Fredde Granberg  
Utgivningsdag
April 18, 2023
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.