Flykt

Andreas Ek  

Situationen i Malmö förvärras för varje dag, hotet från varelserna blir alltmer påtagligt, och paniken växer. Sara inser att de måste ta sig ur isoleringen i Pildammsparken och efter flera försök lyckas de fly från staden i en husbil. Målet är att ta sig norrut, mot Stockholm. Men den hårda vintern har slagit till och frågan är om man någonsin lyckas komma fram.

Andreas Ek är polis och arbetar som kriminaltekniker med brottsplatsundersökningar, erfarenheter som inspirerar hans skrivande. Hans spänningsromaner har hyllats av läsare, lyssnare och recensenter, och Törst nominerades till Selmapriset 2019.

Flykt är den tredje och avslutande delen i en trilogi som tillsammans utgör en spin-off på Andreas Eks titlar Raseri och Törst. Det är dystopiska samtidsskildringar som jämförts med både tv-serien ”Walking Dead” och filmen ”Outbreak”.

Flykt

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789178299423
E-book
E-bok
ISBN 9789178299430

Fakta

Uppläsare
Ludvig Josephson  
Utgivningsdag
April 23, 2021
Ingår i serie
Raseri
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.